Nieuwe tijden

Het is vandaag de dag twitter (Robert_G030) die mijn blogminuten inneemt. Hoewel ik al met al daar meer op kijk dan zelf wat aan toe voeg. Het is wel de reden dat ik mijn weblog ernstig heb verwaarloosd. Iets waar, naar ik voorzie, ook niet snel verandering in komt. Probeer wel wat meer uitgebreide blogjes te maken op giesberts.tumblr.nl. Facebook heb ik wel toegelaten in mijn digitale leven, maar met scepsis en dat is ook niet verdwenen. Blijf er moeite mee hebben dat mensen zich vrienden van je kunnen noemen die ik niet in de volle betekenis als zodanig beschouw. Heb meer met LinkedIn, wat vermoedelijk ook iets zegt over mijn innerlijke strijd tussen sociaal doen en zakelijk zijn.

Published by

Robert

Na lange tijd politiek actief te zijn geweest in Utrecht, een communicatieve en participtierijke omzwerving, ben ik nu bezig bij WIJ 3.0. Daar ging het opzetten van Wijkbedrijf Utrecht aan vooraf. Dar heb ik vanaf 2013 leiding aan gegeven. In 2015 is Wijkbedrijf mee gefuseerd met enkele andere Utrechtse organisaties tot WIJ 3.0. Gezamenlijk kunnen we meer betekenen voor iedereen die op een dood punt in zijn leven is beland, ver van de arbeidsmarkt is afgepakt en wil werken aan re-integratie en maatschappelijk herstel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *